Klimamarkering

I morgen er det igjen nasjonal skolestreik for klimaet!

I Oslo er streiken kl. 10-14 utenfor Stortinget, og det vil også være arrangementer andre steder i landet. Se her for klimaarrangementer rundt om i landet : https://www.facebook.com/SkolestreikNorge/.
Klimapilgrim blir markert i Oslo. Først fra menigheter ned til Oslo domkirke. Så til samling ved Domkirken kl 14:00 med mat og plakatverksted, deretter en kort appell og overrekkelse av alle skrittene som er vandret til Klima- og miljøminister Ola Elvestuen. Kl.15:00 blir det Klimapilegrimsvandring samlet fra Domkirken til Eidsvolls plass foran Stortinget. Det blir også deltakere fra andre religioner. Flott om så mange som mulig kan bli med på dette!
Til slutt arrangeres Klimabrølet kl. 15-16:30 som har som mål å bli Norgeshistoriens største markering – for vår tids viktigste sak: klimaet. Mange står sammen om Klimabrølet, blant andre Klimavalgalliansen og mange kirkesamfunn.

Møt opp på Klimapilgrim, Klimabrølet eller andre klimaarrangementer der du bor for å støtte skoleelevene som streiker for at regjeringen skal ta klimaproblemene på alvor!Categories: Uncategorized