Meld deg på sommerskole i Genève!

Nå har du mulighet til å melde deg på sommerskole hos Quaker United Nations Office i 2017.

Sommerskolen er for unge voksne og varer fra 2. juli til 14. juli. Den holdes i Genève der noen av hovedkontorene til FN holder til. Turen inneholder en introduksjon til arbeidet som FN gjør sett gjennom Quaker United Nations Office sine programområder.
Det legges vekt på formelle og uformelle diskusjoner, i tillegg til undervisning, gruppediskusjoner, rollespill og verksted. Dette er også en god mulighet til å få oppleve kulturen, historien og naturen til Genève.

Sommerskolen er for deg som har en interesse for internasjonale spørsmål og et ønske om å dele kunnskap med andre. Gode engelskferdigheter er nødvendig, og selv om de fleste som deltar er kvekere, er ikke dette en forutsetning.

Fristen for å melde seg på sommerskolen er 15. mars 2017.

Les mer og finn påmeldingsskjema her.

Bakgrunnsinformasjon fra Quaker United Nations Office.Categories: Fredsarbeid, Uncategorized