Filmkveld i Kvekersenteret 8. februar

I forbindelse med konferansen Palestinske barn i Israelske fengsler som holdes på Litteraturhuset 7. februar, arrangerer vi filmkveld i Kvekersenteret i Grønland 12 den 8. februar fra klokken 18 til 20.

Vi viser filmen «When the Boys Return». Filmen handler om 10 palestinske gutter som har sittet i israelske fengsler, stort sett fordi de har kastet stein på muren eller på biler med israelske bosettere. De forteller om sine opplevelser, hva tiden i fengsel har gjort med dem, og ikke minst hva det har gjort med deres mødre og resten av deres familier.
Filmen varer bare en time, så det blir god tid til snakke om det vi har sett. Kan vi som bort trygt og godt i Norge, bidra til å løfte fram barns situasjon i Palestina, i Gaza? Hvordan vil disse ungdommene utvikle seg, hvordan vil de prøve å skape et mer rettferdig samfunn for seg og sine familier? Med vold – med ikke-voldsaksjoner – med å flykte fra det hele….?
Det er ikke så god plass i kvekersenteret, så kom i god tid. Velkommen!Categories: Uncategorized