Kjære venner i samfunnsrådet

Her er resultatet av arbeidet med nettsidene så langt. Det er en del som ikke er på plass enda, men dere får et inntrykk av hvordan det blir. Dere må klikke dere rundt i strukturen og se om dere synes at den fungerer.

På forsiden er det en billedserie som skal si noe om hvem vi er. Klikker dere på et av bildene, kommer dere til det stedet på nettsidene som sier noe om det vi vil vise med bildet. Nå har jeg bare samlet sammen noen bilder, men disse kan jeg enkelt endre. Det er opp til oss alle hva vi vil vise fram.

Ved siden av bildene kommer et sitat fra en sitatsamling. Det kommer et nytt sitat hver gang man går inn på forsiden, tilfeldig valgt blant de sitatene jeg har lagt inn i en liten samling. Disse kan også enkelt endres og suppleres. Bare foreslå sitater, så legger jeg dem inn.

Dere må ta stilling til følgende:

  1. Vil dere ha lysestaken i tittellinjen på forsiden? (Jeg har lagt inn sitatet om lysestaken fra William Penn i sitatsamlingen, men det dukker jo ikke alltid opp.)
  2. Vil dere ha bilder bak lenkene til Kristiansand, Oslo og Stavanger? I så fall må jeg få passende bilder av de tre stedene, så skal jeg forsøke å få det til i et billedredigeringsprogram.
  3. Skal VSK ha en Facebookside som vi skal lenke til? Hvis dere sier ja til det (og det håper jeg J), vil både Kvekerhjelps side og VSKs side komme opp på forsiden. Vi må i så fall ha en som kan holde øye med denne siden, og så må vi alle legge noe der innimellom.
  4. Hva skal stå på svart bunn på linjen aller nederst?

Jeg er ikke ferdig med å legge inn stoff og opprette nye sider til alt vi har på de gamle nettsidene – det kommer.  Her og der er det også en del redigeringsrusk med ulike størrelser på overskrifter og mellomrom. Det tar jeg også etter hvert.

Boksiden er full av tilfeldige bøker. Her tenker jeg meg bilder av utvalgte bøker fra kvekerforlaget med en liten omtale av hver av dem. I bokbloggen håper jeg at noen vil skrive innlegg om bøker de har lest og som de vil dele med andre.

Flere av sidene gleder seg til å bli fylt med stoff …

Kom ellers med alle slags forslag til forbedringer. Det er fint om vi får gjort mest mulig før vi publiserer sidene.

Mange hilsener fra

Inger-MaCategories: Uncategorized